FAQ

Hier vind je de antwoorden op al je brandende vragen.

Info voor bezoekers

Wanneer start de ticketverkoop?

Vanaf 1 februari!

Wie spelen er dit jaar op Festival Cement?

Goeie vraag! Dat maken we in december/januari bekend. Wil je als eerste weten hoe het programma eruitziet? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Info voor makers

Wat doet Festival Cement voor makers?

Best veel. Naast de jaarlijks wisselende selectie die op het festival hun voorstellingen speelt, bieden we meer mogelijkheden voor makers. Zo hebben zetten we ieder jaar een open call uit voor onze stimuleringsprijs De Troffel, bieden we ruimte voor artistiek onderzoek met de Broedplaats ’s-Hertogenbosch en organiseren we met De Werfplaats een experimenteerruimte voor makers met verschillende disciplines.

Meer info en het volledige overzicht van wat we makers bieden vind je hier.

Kan Festival Cement mijn voorstelling/performance programmeren?

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen spelen! Bij Festival Cement selecteren we makers op persoonlijke wijze door middel van meerdere gesprekken. Die voert onze artistiek leider Leonie Clement of onze programmamaker Kim Snauwaert graag met je. Bij voorkeur komt Leonie of Kim graag naar een van je voorstellingen kijken, dus nodig hen vooral uit als je gaat spelen. Als dat geen optie is, laat hen dan wat van je werk zien.

Je kunt met Leonie in contact komen via leonie@festivalcement.nl, of met Kim via kim@festivalcement.nl

Info voor professionals in de podiumkunsten

Welke programmaonderdelen heeft Festival Cement voor professionals in de podiumkunsten?

We organiseren en faciliteren tijdens én na het festival verschillende evenementen voor professionals in de podiumkunsten.

Een volledig overzicht vind je hier.

Ik wil met een groep (professionals) een programmaonderdeel bezoeken, met wie neem ik contact op?

We hebben nu al zin om jullie te ontvangen! Om dit te regelen kun je het best contact opnemen met Yvette via yvette@festivalcement.nl

Ik heb een idee voor een programmaonderdeel bij Festival Cement, met wie neem ik contact op?

We staan te popelen om je idee te horen! Als je Janneke een mail stuurt, denkt ze graag samen met je verder. Je kunt haar bereiken op janneke@festivalcement.nl