Karlijn Hamer
Keer terug naar overzicht
Dans / Première

Karlijn Hamer

ZOG

Let op: deze voorstelling is bijgeboekt op vrijdag 23 maart om 21:00u.

ZOG
heeft de vorm van een popconcert én van een beeldende installatie. Het publiek begeeft zich in een groot speakerveld dat live wordt aangestuurd door Karlijn Hamer. De muziek overspoelt je: de gezongen tonen rekken zich uit en vermenigvuldigen zich door de speakers tot een steeds groter wordend leed dat zich over je uitstort en van plaats en vorm verandert. In ZOG zoekt Karlijn hoe we vanuit pijn en verlies weer in beweging kunnen komen in plaats van te verlammen.

In de voorstellingen van Karlijn Hamer heeft muziek de leidende rol. Ze bouwt als het ware een klinkende wereld. In zowel ZOG als haar eerdere werk COLLAPS kiest ze een muzikale frase die allerlei vormen aanneemt en het publiek meeneemt op reis.

Karlijn studeerde in 2012 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie (ATKA) en vervolgde haar studie met een twee jarige Master in Modern Muziektheater aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag i.s.m. met De Veenfabriek. Naast haar werk als actrice en muzikant maakt ze haar eigen muzikale performances met zang als hoofdmotor. Haar afstudeerwerk COLLAPS won in 2016 de Amsterdam Fringe Silver Award en hiermee tourde ze door binnen en buitenland.

NB: deze voorstelling speelt op een koude locatie, trek dus iets warms aan!
NB: enkel staanplaatsen

Go to English description

Regie:  Floor Van Leeuwen, muzikale regie: Gosse De Kort, scenografie:  Grischa Runge, tekst: Karlijn Hamer, muziek: Karlijn Hamer, Mathijs De Valk, drums: Mats Voshol, licht: Grischa Runge, decor: Django Walon, Tobias Jansen, productie: Anne van Buuren, Job Rietvelt. Dank aan: STEIM, Fedde ten Berge