2481

Toe aan een dagje Festival? Houd je vast want een nieuwe generatie theatermakers presenteert hun werk op Festival Cement. Met een line-up die je niet mag missen!🚀


🏳️‍🌈Queertopia - Queertopia – Werkplaats van de Woestijne en Luit Bakker – ervaringstheater
In deze theatrale ervaring die zich afspeelt in een parallel universum. De LGBTQ+ lobby viert hoogtijdagen en hun propaganda is tot in de haarvaten van de maatschappij doorgedrongen. De beweging introduceert een nieuwe conversie methode. Jij hebt nu de mogelijkheid jezelf opnieuw te ontdekken. In deze voorstelling word je ondergedompeld in vragen zoals: “Is aantrekking iets wat je kunt programmeren en omvormen?” en “Is liefhebben iets wat ons wordt aangeleerd, of juist een wezenlijk onderdeel van ons?”.


🎭Nuggets – Maxime storms – absurdistisch theater
In een ‘we-want-more’-maatschappij on speed poogt een absurdistisch personage een onbestemd doel te bereiken. Hij wil meer, meer meer, maar hoe houdt hij zichzelf staande?
Terwijl het krakkemikkige universum om hem heen steeds verder afbrokkelt, probeert hij het te fixen met fatale reparaties. Met ritmische taalconstructies en groteske speelstijl verbouwd het personage op radicale manier de restanten van zijn bestaan. Maxime Storms wordt ook wel de Charlie Chaplin van zijn generatie genoemd. Hij onderzoekt het absurde in al zijn mogelijke gedaantes, zowel tragische al komische absurditeit.


🥗Food and Drinks🥤
Een festival is geen festival zonder eten en drinken en muziek, tussen de voorstellingen eten we mee met de crew achter de schermen.


👯‍♂️BLUSH BLUSH – Afterparty curated by Tabooboo / Maxime Dreesen👯‍♂️
In de avond gaan de voetjes van de vloer en sluiten de avond af met een drankje en een dansje tijdens feest gehost door Tabooboo / Maxime Dreesen.
 

Zin in een avondje festival en gezelligheid: Join us !


🍴Inclusief gratis tickets maaltijd🍴

⏰ 24 Maart 16:30 – 00:00
📍Locatie @Verkade fabriek

Nog geen lid? Schrijf je gratis in !📩

Aanmelden