Word gastgezin voor Festival Cement 2020

Word gastgezin voor Festival Cement 2020

Festival Cement wil jonge makers graag een kans bieden om tijdens het festival in ‘s-Hertogenbosch te verblijven. Daarom zijn we op zoek naar Bossche gezinnen die de makers een slaapplek en een ontbijt willen aanbieden.

In ruil hiervoor krijgen de gastgezinnen per overnachting van een gezelschap twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze. Uiteraard is dit ook een mooie kans om deelgenoot te worden van de festivalbeleving van onze makers. Wij vragen aan de gastgezinnen een goede slaapplek met ontbijt in de periode van 20 t/m 28 maart 2020. Lunch en/of avondeten aanbieden mag, maar hoeft niet. Wanneer de locaties goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer of te voet, reizen de makers/acteurs/dansers veelal zelfstandig. Een fiets te leen aanbieden – wanneer mogelijk – is altijd prettig. Verder is ieder gastgezin vrij om e.e.a. naar believen in te vullen.

Lijkt het je leuk om jonge makers een slaapplek aan te bieden? Ga dan naar het inschrijfformulier. Wil je meer info of heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar ilse@festivalcement.nl.