Festival Cement, podium, ontwikkel- en ontmoetingsplek voor makers op het gebied van theater, dans & performance, zoekt een

Coördinator ticketing  (opdracht/tijdelijk dienstverband, in overleg)

Festival Cement
Festival Cement is een podium en productieplek voor nieuwe makers op het gebied van theater, dans, circus en performance in ’s-Hertogenbosch. Festival Cement vindt jaarlijks plaats in maart in ‘s-Hertogenbosch. Door het jaar heen houdt Festival Cement zich bezig met talentontwikkeling in de vorm van onderzoekresidenties en mentortrajecten.

Festival Cement is een kleine organisatie. Talentontwikkeling is ons vak en de makers met wie wij werken staan centraal in ons werk.

Wij zoeken 
Festival Cement heeft ruimte voor een nieuwe ticketing coördinator, die ervoor zorgt dat alle bezoekers soepel hun tickets kunnen kopen en gastvrij ontvangen worden.

Als medewerker ticketing
- richt je de ticketing van het festival in binnen ons ticketingsysteem Active Tickets
- denk je mee over de inrichting van de kaartverkoop, passen, kortingsacties, prijs differentiaties, genodigden, etc.
- ben je zowel in de voorverkoop (voornamelijk per mail) als tijdens het festival (fysiek en telefonisch) het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers
- ben je gedurende het hele festival degene die de kaartverkoop aan de kassa verzorgt, indien nodig aangevuld met collega’s
- maak je op verzoek rapportages
- regel je de ticketing en ontvangst rondom groeps- en schoolbezoek 
- bereid je de facturering voor t.b.v. onze administratieve afdeling

Je werkt hierbij nauw samen met de afdeling marketing en zakelijk directeur.

Profiel
Wij zoeken jou als je graag wilt bijdragen aan de ultieme festivalbeleving van de Cement bezoeker. Gastvrijheid is je middle name, je wordt vrolijk van nauwkeurig werken en je hebt een goed oog voor detail. Je krijgt energie van problemen oplossen en puntjes op de i zetten, en zelfstandig en proactief werken past prima bij je. Je bent ook stressbestendig, van vijf wachtenden aan de kassa ga jij niet zweten.

Tijdens de komende festivaleditie (15-23 maart 2024) draai je mee met onze huidige medewerker, die daarna het stokje aan je overdraagt. Heb je nog geen of weinig ervaring met ticketing? Geen probleem! Mocht er vanwege jouw ervaringsniveau behoefte zijn aan (extra) begeleiding, dan is dit mogelijk.

Kernwaarden
Talentontwikkeling is ons vak. Bij Festival Cement is er ruimte voor makers om zich te ontwikkelen, die ruimte is er ook voor iedereen die zich achter de schermen begeeft.
(Sociale) veiligheid op de werkvloer, transparantie en een open en flexibele houding vinden wij heel belangrijk. We hebben oog en oor voor iedereen. Ontwikkeling, maatwerk en vernieuwing staan centraal.

Praktisch
Voor deze functie is beschikbaarheid gedurende de hele festivalperiode (15-23 maart 2024) verplicht. 
Het aantal uren voor de inwerkperiode in januari t/m maart 2024 is in overleg.
De intentie van deze samenwerking is dat je de opdracht in december 2024 t/m maart 2025 volledig zelfstandig uitvoert. Indicatie van de omvang van deze opdracht is 35 dagen (incl. fulltime aanwezigheid tijdens het festival). In overleg is een arbeidsovereenkomst mogelijk.

Festival Cement houdt kantoor in Pand18 (Sint Josephstraat 18, ’s-Hertogenbosch).

Solliciteer!
Heb jij zin om bij te dragen aan de ultieme festivalbeleving van de Cement bezoeker?

Mail ons een korte (geschreven, gesproken, gefilmde) motivatie waarin je vertelt waarom je graag bij Festival Cement zou willen werken en wat je aanspreekt aan de functie. 
In plaats van je werkverleden in een Curriculum Vitae, horen wij liever over welke competenties je al beschikt, welke vaardigheden je in de toekomst graag nog wilt ontwikkelen en wat je daarvoor nodig hebt.

Stuur je mail uiterlijk 19 november 2023 naar Festival Cement, sollicitatie@festivalcement.nl. Het vermelden van je naam is niet verplicht.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Eugenie Verschuren (hoofd publiek) via eugenie@festivalcement.nl
Wil je jouw vraag anoniem stellen? Stuur dan een sms-bericht naar 06 21 56 72 78.

Gesprekken vinden plaats op 27 november in Den Bosch.