Wild Vlees
Keer terug naar overzicht
Performance / Language no Problem

Wild Vlees

An incomplete life

De vergankelijkheid omarmen

Het jonge collectief Wild Vlees voert in zijn werk een doorlopend gesprek over het belang van de mens. In het indrukwekkend serene When everything is human, the human is an entirely different thing, lieten ze het menselijke ego versmelten met de omgeving. Nu onderzoeken Tamar Blom en Francesca Lazzeri wat de rol is van het menselijk leven op onze planeet. Waarom willen we het koste wat het kost behouden? In An incomplete life proberen ze het leven in zijn geheel te omarmen.

Wild Vlees bestaat uit makers Francesca Lazzeri & Tamar Blom en producent Job Rietvelt. Francesca en Tamar studeerden af aan de Mime opleiding van de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam, waar Job in 2016 afzwaaide als producent.

In 2016 maakte Wild Vlees de performance When everything is human, the human is an entirely different thing, die werd genomineerd voor de BNG Nieuwe Theatermakersprijs. Ook die voorstelling ging in première tijdens Festival Cement.

Van & met: Vera Andeweg, Tamar Blom, Pleun van Dijk, Neal Groot, Francesca Lazzeri, Bauke Moerman, Loes van der Pligt, Job Rietvelt, Erica Smits & Nina Aalders, Sergio Gridelli, Marijn Lems, Theatergroep Suburbia, Merijn Versnel. An incomplete life is een project van Wild Vlees, in coproductie met Theaterfestival Boulevard, Festival Cement en Het Huis Utrecht. Voorstelling in het kader van PLAN Talentontwikkeling Brabant.