Turbulentie I
Keer terug naar overzicht
Performance / Test

Turbulentie I

Tim Schouten + Hendrik Kegels

Let op: Turbulentie I vindt plaats op twee locaties. De startlocatie is Bank van Leening. Vanaf daar lopen we samen naar de tweede locatie.

Turbulentie is een verrassende selectie korte voorstellingen van toekomstige makers, afkomstig van verschillende kunstvakopleidingen. Turbulentie I bestaat uit een double bill met werk van Tim Schouten + Hendrik Kegels.

Tim Schouten- Dingen die dingen kunnen

Ik ben een ding.
Ik kan nog meer dingen.
En soms ben ik tevreden.

Tim Schouten is vierdejaars aan de Toneelschool Utrecht (HKU). Hij is momenteel te zien in het kinderprogramma en de theatertour van Checkpoint (EO-Zapp) en speelde eerder in Bleekneusjes (Hans Man in ’t Veld) en Amsterdammers (Orkater).

Mime/performance
Spel en concept: Tim Schouten, begeleiding: Sanne Nouws, licht: Floris Barnhoorn, met dank aan: Eddy Vogel, Andrea van Beek & Kees van Zantwijk

Hendrik Kegels - PROXIMA CENTAURI

Hendrik Kegels studeert dit jaar af aan de Performance opleiding van de Toneelacademie Maastricht. In zijn werk wordt Hendrik gestuurd door een verlangen om in de fantasierijke wereld van een kind te vertoeven. Hij nodigt zijn toeschouwers uit om te geloven in dat wat onwaarschijnlijk lijkt. PROXIMA CENTAURI is een ode aan de verwondering.

Performance
Van en door: Hendrik Kegels, met dank aan: Thomas Claessens & Peter Missotten