Toni Blackwell
Foto Emiro Smolders
Tijden & Tickets
Keer terug naar overzicht
Multidisciplinair

Toni Blackwell

Voor Sletten die zijn verkracht

Als we samenkomen en onze stem laten horen, zullen we in staat zijn taboes te doorbreken en de norm te bevragen. Er is hoop voor de toekomst als we in opstand komen tegen de mensen en als we het systeem en de status quo - desnoods met geweld - omver werpen. 

Een interactieve, multidisciplinaire voorstelling vol dialoog, dans, beweging, spoken word, zang en muziek, die gaat over hoe de samenleving omgaat met seksuele vrijheid, ontwikkeling en geweld. Startend vanuit haar persoonlijke verhaal, werkt Toni met een mix van getrainde en ongetrainde spelers. Rauw en in your face, maar ook een harde zoektocht naar zachtheid. 

Toni won met haar concept voor deze voorstelling in 2022 De Troffel, de jaarlijkse stimuleringsprijs van Festival Cement.
 
Geschikt vanaf 13+

Kanttekening: 
De onderwerpen en teksten in de voorstelling zijn tot stand gekomen in samenwerking met de verhalen, gesprekken en materiaal van en met de spelers. 

Trigger warning:
Deze interactieve voorstelling bevat content omtrent seksueel (verbaal)geweld, slutshaming en seksisme. In samenwerking met MeToo Coaching is er tijdens-, en nazorg. 
Als er tijdens de voorstelling gevoelens en herinneringen bij je omhoog komen en je de zaal liever wilt verlaten, dan is dat mogelijk. Er zal dan een hulpverlener van MeToo Coaching met je meelopen naar de foyer. Diezelfde hulpverlener is na de voorstelling beschikbaar in de foyer voor hulp en/of advies voor iedereen die daar behoefte aan heeft. 

Let op:
Op 19 maart werken we bij deze voorstelling met Pay what you want. Je bestelt een ticket voor nul euro en betaalt na afloop van de voorstelling pas op locatie wat je wilt. Meer info vind je hier.
Bekijk credits

Concept, Tekst en Regie: Toni Blackwell 
Regieassistent: Lisa Carreno 
Scenografie & Lichtontwerp: Lieve van Engelenburg 
Muzikale Leiding : Jesse Stenzler 
Composities door: Jesse Stenzler, Mei-Yi Lee 
Tekst en Spel: Nadia Idder, Martijn Looper, Dyonne Zwart, Justin Kuijper, Piet Mars, Jesse Molenaar, Shanti Monkou. Petra van de Kaaden, Priscilla ter Voert 
Nazorg: Stijn Schenk, Legien 
Met dank aan: Nigel Appelboom, Sènami Awunou, Tomas Leijen, Janneke Defesche (Festival Cement), Pick Up Club, Podium Mozaïek, Productiehuis Nowhere, Me Too Coaching, HKU, Norma Fonds