Keer terug naar overzicht
Performance

Tamar Blom & Francesca Lazzeri / Wild Vlees

When everything is human, the human is an entirely different thing

In When everything is human, the human is an entirely different thing onderzoekt Wild Vlees op fysieke wijze hoe je afstand kunt nemen van je eigen identiteit. Doel? Een universele staat van zijn omarmen. Met behulp van gips laten Tamar en Francesca de grenzen tussen mens en omgeving steeds verder vervagen. Zij onderzoeken het bestaan in zijn zuiverste vorm. Het is de belichaming van een proces waarin ze niet alleen onderling gelijk gesteld worden. Ze ook proberen ook zichzelf gelijk te stellen aan alles om hen heen.

Wild Vlees is de groep opgericht door Tamar Blom en Kajetan Uranitsch. In 2013 maakten zij de voorstellingen Body On / Body Off, waarmee zij de de ITs Parade Parel 2014 wonnen.
Tamar is in 2014 afgestudeerd aan de Mime opleiding in Amsterdam. Samen met producer Job Rietvelt en theatermaker Francesca Lazzeri is hij doorgegaan met Wild Vlees. Francesca studeert in 2016 af aan de Mime opleiding met de productie Being Singular Plural.
Wild Vlees staat voor rauw, experimenteel en geëngageerd theater en werkt met makers die een grote mate van lichamelijkheid in hun werk hebben.

Wild Vlees: Francesca Lazzeri, Tamar Blom, Job Rietvelt, Neal Groot en Bauke Moerman, productie Wild Vlees, coproductie Theaterfestival Boulevard i.s.m. Festival Cement. Met dank aan Fred Höppener, Jan Taks, Olivier Bruininck, Loes van der Pligt, Boukje Schweigman, Rachel Feuchtwang, Erica Smits, Theater Artemis, Knauf, Theaterfestival Boulevard.