Keer terug naar overzicht
Theater / Nederlandse première

23-03 t/m 25-03

Nona Buhrs & Dries Gijsels

Instead of Doing Nothing

Wat wil het volk? Actie, zoveel is zeker. En seks! En geweld! Maar ook intellectueel geprikkeld worden. En liefst met humor, de wereld staat tenslotte in brand. 

Twee theatermakers trachten verwoed de verwachtingen van de toeschouwers te doorgronden. Maar hoe meer ze zich afvragen wat het publiek verlangt, hoe meer ze vast komen te zitten in hun hoofd. Tot er stoom uit hun oren komt en het podium zich vult met rook. Niemand ziet nog een hand voor ogen, dat kon toch niet de bedoeling zijn?

Met de moed der wanhoop en met meer geluk dan kunde zetten Nona Buhrs en Dries Gijsels een expeditie op touw naar hun eigen overwoekerde verlangens. Ze banen zich een weg langs uitstellende actiehelden en neurotische productiviteitsgoeroes, voorbij huizenhoge to-dolijsten en mistige how-togidsen. 

Instead of Doing Nothing
is een voorstelling over onze duistere drijfveren en verlammende angsten, over de crisis van het handelen en handelen in crisistijd. Slagen de twee erin om uit hun ontploffende hoofden te ontsnappen en weer levende lijven te worden? En wat komt er tevoorschijn als de rook is opgetrokken?


Credits:
Van en met: Dries Gijsels & Nona Buhrs
Uitvoerend producent: Monty
Spreiding: Thassos
Met de steun van de Vlaamse Gemeenschapscommissie
DO 23 MAART
Tijd: 17:00 - 18:20
Locatie: Verkadefabriek - Studio
Prijs: € 15,00
VR 24 MAART
Tijd: 21:00 - 22:20
Locatie: Verkadefabriek - Studio
Prijs: € 15,00
ZA 25 MAART
Tijd: 19:00 - 20:20
Locatie: Verkadefabriek - Studio
Prijs: € 15,00