Menzo Kircz
Keer terug naar overzicht
Theater

Menzo Kircz

Onduidelijke Correspondenties

Vanaf vandaag is er van alles aan de hand. 
Een tastbaar vlak ligt voor ons. 
En alles komt voorbij.
En alles gaat voorbij.
Soms moet de zon wat vaker opkomen, voordat het echt een nieuwe dag is

.
We nodigen u uit aan tafel! Schuif aan terwijl Menzo samen met de toeschouwers een kleine, poëtische wereld bouwt om in te verdwalen. De magie van spelen met de dingen die er zijn en plots iets nieuws zien. Onduidelijke Correspondenties van Menzo Kircz is een zoektocht naar taal en een gezamenlijke ruimte. Een gesprek met de dingen. Een theatervoorstelling ter grootte van een tafeloppervlak.

“Wij zijn twee stippen op elkaars horizon, maar ik zwaai naar je vanuit de verte.”

Menzo Kircz is in 2018 afgestudeerd van de masteropleiding drama aan het KASK te Gent. Sindsdien speelde hij zijn afstudeervoorstelling Onduidelijke Correspondenties op verschillende plekken in Europa. Menzo werkt graag op basis van de plek waar hij is. Hij werkt vanuit het idee dat verbeelding een noodzakelijke vaardigheid is, die zo veel mogelijk moet worden geoefend.

Let op: bij deze voorstelling zit je dicht bij elkaar, rondom een tafel. Daarom is deze voorstelling enkel te bezoeken samen met je huishouden. Je kunt een ticket kopen voor 2 personen, of voor 3 personen of meer (met een maximum van 10).

Let op voor bezoekers van Theaterfestival Boulevard: deze voorstelling speelt niet op een locatie van Boulevard, maar bij jou thuis! Voorwaarde is dat je woont in gemeente 's-Hertogenbosch en dat je een tafel hebt met stoelen rondom. Je zit dicht bij elkaar rondom de tafel, daarom kun je enkel deelnemen samen met jouw huishouden. Je kunt een ticket kopen voor 2 personen, of voor 3 personen of meer (met een maximum van 10, als je tenminste ook zoveel stoelen rondom je tafel kwijt kunt). Ook Menzo zal aan tafel zitten, hou daar rekening mee ivm de ruimte. Zodra je deze voorstelling voor bij jou thuis hebt geboekt, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de verdere instructie.