Festival Cement & Theaterfestival Boulevard
Keer terug naar overzicht

Festival Cement & Theaterfestival Boulevard

Werksessie #young #creatives

Als pilot organiseert Festival Cement deze zomer een jongerenbijeenkomst bij Theaterfestival Boulevard. Met een groep van ongeveer ongeveer 15 Bossche jongeren bezoekt Festival Cement twee voorstellingen, praten ze met elkaar na en eten ze samen backstage. Wat hebben de jongeren nodig om wél naar het museum, het theater, een muziekpodium of het filmhuis te gaan? Met deze club jongeren wil Cement graag voor de hele stad de aansluiting tussen aanbod en jongeren versterken.  

Als aanvulling op deze bijeenkomst, host Festival Cement samen met BLVR&D een werksessie met de titel '#young #creatives'. Hiervoor hebben zij culturele collega’s en partners uit de stad uitgenodigd om te praten over het jongerenaanbod in onze stad. Er lijken voldoende culturele evenementen voor jongeren te zijn om naar te kijken en te luisteren, maar toch blijkt dat jongeren hun weg hier naartoe nog vaak niet goed weten te vinden. Daar mag wel eens verandering in komen! Tijdens deze werksessie komen verschillende culturele organisaties samen om van elkaar te kunnen leren en hun aanbod te kunnen versterken.

De werksessie is voor genodigden, mocht je geen uitnodiging hebben ontvangen en toch een bijdrage willen leveren, neem dan contact io met eugenie@festivalcement.nl