Emilie Pos
Keer terug naar overzicht
Theater / Cement Productie

Emilie Pos

I’m so many people

I'm so many people gaat over een groep vrienden, die ons vertelt over een afwezig groepslid. Zij is degene die de groep bindt. Zij is degene die ze allemaal zouden willen zijn.
Zij heeft een nieuw zwembad.
Een voorstelling over de groep als organisme op zichzelf en hoe je vrienden een belangrijke rol spelen bij het vormen van jouw identiteit.
Hoe belangrijk is het beeld dat jij denkt dat andere mensen van jou hebben en hoe beïnvloedt dat jouw gedrag?
Geïnspireerd op het stuk Pool (no water) van Mark Ravenhill creëert deze groep vrienden en theatermakers een voorstelling over identiteit, beeldvorming, perceptie, fantasie, vriendschap, de grens tussen fictie en werkelijkheid en de zoektocht naar jezelf en hoe dat wordt beïnvloed door de mensen om je heen.

Emilie Pos studeert in 2018 af aan de Regie Opleiding van de Toneelacademie Maastricht. Tijdens haar opleiding studeerde zij tevens een jaar aan de acteursopleiding. Emilie liep stage bij Toneelgroep Amsterdam bij een regie van Ivo van Hove en was regieassistent van regisseur Daria Bukvić. In haar werk zoekt Emilie de grenzen op tussen realiteit en fictie, de innerlijke en uiterlijke wereld, abstractie en realisme. Ze legt haar focus op de tekst, de muzikaliteit van taal, humor en het spel van de acteurs en kiest teksten waarin de personages een verhaal of boodschap vertellen door de manier waarop zij zich gedragen.

Regie: Emilie Pos, spel: Florian Myjer, Alex Hendrickx, Laura De Geest, Kim Karssen, decorontwerp: Sophia Debus, kostuumontwerp: Hanne Pierrot, lichtontwerp: Scott Jun, techniek: Remko van den Ende, begeleiding: Timothy de Gilde, Leonie Clement, productie: Geertje Spaan, fotograaf publiciteitsfoto: Lonneke van der Palen. Vertaling Pool (no water): Marit Hooijschuur. Een Cement Productie in coproductie met VIA ZUID, Limburgs talentmakelaar in de podiumkunsten.