Bram van Helden & Thijn Kolk
Keer terug naar overzicht
Cement Productie / Language no Problem

Bram van Helden & Thijn Kolk

Plasticville

Plasticville is een tuin om doorheen te dwalen, om in plaats te nemen en om in te vertragen. De tuin is de leefomgeving van verschillende plastic organismes en bied een plek voor de bezoeker om zich te verwonderen.

Bram van Helden heeft een achtergrond in Theater (Fontys Tilburg) en Muziektheater (Koninklijk Conservatorium Den Haag). Zijn werk ligt op het snijvlak van beeldende kunst en theater. Voor zijn werk met plastic organismes is hij een samenwerking aangegaan met Thijn Kolk. 

Thijn Kolk heeft de studie Industrial Design (Technische Universiteit Eindhoven) afgerond en studeert momenteel aan de master Scenografie van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. In zijn onderzoek richt hij zich op de rol van de toeschouwer ten opzichte van de ruimte.

Plasticville van Bram van Helden & Thijn Kolk is een Cement Coproductie. 

Op de openingsdag is Plasticville gratis toegankelijk. Haal deze dag je gratis ticket aan de fysieke kassa in Het WerkWarenHuis.

Te zien tijdens verschillende timeslots tussen 16.00 & 21.00u. LET OP: Je kunt met je toegangskaart Plasticville betreden gedurende het gehele tijdslot, eenmaal binnen kun je zo lang blijven als je wilt.