Bordje Cement
Keer terug naar overzicht
Niet rolstoeltoegankelijk

Bordje Cement

Dineren in het festivalhart

Voorafgaand aan de voorstelling even samen met makers en organisatie de honger stillen? Of juist na afloop gezellig napraten met een drankje? Wees meer dan welkom in ons festivalhart in de serre van de Verkadefabriek. Iedere dag kun je hier vanaf 16.30 uur terecht voor een drankje.

Vanaf 17.30 uur tot 19.30 uur serveren we voor € 12,50 een speciaal Bordje Cement. Het is aan te raden je dinerticket online te kopen via deze pagina of te reserveren via de Verkadefabriek (tel. 073-6818160). Buiten bovengenoemde tijden kun je dagelijks vanaf 11:00 uur terecht in het café-restaurant van de Verkadefabriek.

TIP: Op een licht verteerbare manier meer te weten komen over de wereld achter de voorstelling? Op alle festivaldagen (m.u.v. vrijdag 16 en maandag 19 maart) kun je met je Bordje Cement aanschuiven bij de Tafelrede. Met Lisah Baert of Eva Schmetz als gastvrouw luister je naar een spreker die een betoog, ode of voorstel doet als aanvulling op een voorstelling van die avond. Genoeg voer voor een gesprek!

Zeker zijn van een plek aan tafel? Bestel dan vast je gratis ticket voor de Tafelrede via deze pagina waar je ook het gehele programma en de tijden vindt. De locatie van de Tafelrede is op te vragen bij onze infobalie in de Verkadefabriek.