Bordje Cement 2017
Keer terug naar overzicht
Niet rolstoeltoegankelijk

Bordje Cement 2017

Dineren in het festivalhart

Voorafgaand aan de voorstelling even samen met makers en organisatie de honger stillen? Of juist na afloop gezellig napraten met een drankje? Wees meer dan welkom in ons festivalhart in de serre van de Verkadefabriek. Iedere dag kun je hier vanaf 16.30 uur terecht voor een drankje.

Vanaf 17.30 uur tot 19.30 uur serveren we voor € 12,50 een speciaal Bordje Cement. Het is aan te raden je dinerticket online te kopen via deze pagina of te reserveren via de Verkadefabriek (tel. 073-6818160).
Buiten bovengenoemde tijden kun je dagelijks vanaf 11:00 uur terecht in het café-restaurant van de Verkadefabriek.

TIP: Van woensdag t/m zondag kun je ook aanschuiven bij de Tafelrede. Tijdens de Tafelrede gebruiken we de maaltijd als een gezamenlijk moment om met elkaar een onderwerp aan te snijden. Met iedere dag een unieke gast die het gesprek zal openen met een tafelrede. Theatermaker Lisah Baert host dagelijks deze etentjes. De tafelrede duurt van 18.00 tot 18.45 en is gratis toegankelijk. Je Bordje Cement bestel je zelf vooraf aan de kassa voor € 12,50.  Wil je zeker zijn van een plekje, laat dan weten dat je graag aanschuift bij onze infobalie.