Pay What You Want - vr 15, za 16 & zo 17 mrt

Pay What You Want - vr 15, za 16 & zo 17 mrt

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart bepaal je als Cement bezoeker zelf wat je betaalt voor een voorstelling. Je bestelt een kaartje van nul euro via onze website en betaalt pas na afloop van de voorstelling een bedrag waar jij je goed bij voelt.
We leven in dure tijden. Om ons festival toch voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, kiezen we ervoor om één weekend lang de voorstellingen ‘Pay What You Want’ te maken.

Hoe kom ik aan een kaartje?
Je bestelt een kaartje, door op de site een €0 ticket aan te schaffen voor de voorstelling. Heb je een Festivalpas, dan kies je bij het aanschaffen van je €0,- ticket voor de betreffende pas.
Je kunt ook een €0,- kopen aan onze kassa in ons festivalhart (zolang de voorraad strekt).

Belangrijk: Mocht je toch verhinderd zijn voor de voorstelling waarvoor je een ticket hebt gekocht, laat ons dat dan weten zodat wij iemand anders blij kunnen maken met jouw plek. Dit kan je doen door een mail te sturen naar kassa@festivalcement.nl of door te bellen naar 06-21567278.

Richtlijnen bedrag Pay What You Want
Het bedrag dat je na afloop betaalt, mag zo groot of klein zijn als je zelf wilt. We kunnen wel richtprijzen geven:
Heb je momenteel een kleine beurs? Dan is onze richtprijs €5,-.
Heb je iets meer te besteden, ga dan uit van €10,-.
Is het voor jou mogelijk om gewoon te betalen? Onze reguliere ticketprijs is €17,50
Meer betalen om onze makers te steunen en/of te zorgen dat mensen met een kleine beurs ook kunnen komen? Dat mag natuurlijk altijd.
En als je even niets kan missen, dan is het ook mogelijk om minder dan €5,- te betalen.

Wat als ik een festivalpas heb?
Je hebt d.m.v. het totaalbedrag voor je pas al betaald voor het bezoeken van de voorstellingen. Voel je dus vrij om net als normaal kosteloos van de voorstellingen te komen genieten!

Hoe betaal je na afloop?
Je kunt na de voorstelling betalen bij onze medewerkers met je pinpas of door contant geld achter te laten in het spaarvarken. Je kunt ook betalen door op de voorstellingslocatie de QR code te scannen en dan via internetbankieren je betaling af te ronden. Ten alle tijden beslis je natuurlijk zelf over het bedrag!

Mocht je vergeten zijn te betalen op locatie, dan kun je de onderstaande knop gebruiken om via internetbankieren alsnog het bedrag dat bij je past af te rekenen.

Betaallink