Maxime Dreesen/Tabooboo in Broedplaats 's-Hertogenbosch

Maxime Dreesen/Tabooboo in Broedplaats 's-Hertogenbosch

Van 1 t/m 12 november 2021 werkt theatermaker Maxime Dreesen/Tabooboo in Pand18 aan een fysiek en muzikaal vooronderzoek voor hun nieuwe voorstelling Countersex Education.
Centraal staat de vraag: ‘Hoe kunnen we bestaande, dominante structuren afleren en plaatsmaken voor eigen, alternatieve vormen van seksualiteit?’ 

Deze periode focust zich op self-pleasure, diverse soorten orgasmes, anale bewustwordingsoefeningen en musical elementen. Voor de muziek werkt Maxime samen met Laurens Mariën. 
Maxime studeerde regie aan de Toneelacademie Maastricht en was een van de genomineerden voor de Troffel 2021.

Broedplaats 's-Hertogenbosch wordt ingevuld door Theater Artemis, Theaterfestival Boulevard en Festival Cement. Het jeugdtheatergezelschap en de twee theaterfestivals bewonen twee panden die grenzen aan dezelfde binnentuin, in hartje centrum. De Broedplaats zet het broedplaatsbudget in om nieuwe wegen met makers uit te proberen. Soms als partner alleen en soms in coproductie met andere partijen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de Broedplaats presentaties? Stuur dan een mail naar publiciteit@festivalcement.nl

Lees meer over de Broedplaats