Kaartverkoop Festival Cement 2020 van start

Kaartverkoop Festival Cement 2020 van start

Plan je bezoek en koop nu je kaarten voor Festival Cement 2020

Het moment is daar: de kaartverkoop van Festival Cement 2020 is gestart. Op deze pagina vind je het complete programma, met een apart tabblad voor de selectie en een apart tabblad voor ons Contextprogramma. Kijk wat er per dag te doen is, lees meer over de makers en hun werk en bestel je tickets. Wacht niet te lang; soms zijn de capaciteiten beperkt en is de vraag groot!

Maak je dagje Cement compleet

Weet je al of je tijdens je bezoek aan Cement een hapje mee wilt eten? Bestel dan vast een Bordje Cement. Nu al veel voorstellingen op je verlanglijstje? Kijk dan zeker eens naar onze speciale festivalpassen:

De Festival Cement Pas schaf je aan voor €70,00. Hiermee heb je de mogelijkheid om voor alle voorstellingen gedurende het hele festival een €0-ticket aan te schaffen. Kom je maar één dag, maar wil je wel meerdere voorstellingen bezoeken? Schaf dan voor €32,50 een Dagpas Festival Cement aan. Hiermee kun je alle voorstellingen op die deze specifieke dag bezoeken.

Voor enkele gratis activiteiten kun je toch vast een gratis kaartje aanschaffen. Dan ben je ook hiervoor vast verzekerd van een plek. 

En lekker mee lezen wat er rondom het festival gebeurt? Vanaf nu verschijnt er weer volop content op deze pagina.

Alvast veel voorpret!