Gezocht: deelnemers voor open repetitie

Gezocht: deelnemers voor open repetitie
Human People wordt de nieuwe voorstelling van theatermaker en kostuumontwerper Lotte Boonstra. Voor deze voorstelling onderzoekt Lotte hoe ze een grote groep mensen én de massa van materialen die deze mensen produceren zichtbaar kan maken. De voorstelling draait om het thema 'mensenmassa': we bevinden ons op dit moment op een kantelpunt in de geschiedenis waarbij de mensgemaakte massa meer weegt dat alle levende biomassa op aarde. Met Human People wil Lotte de absurditeit en poëzie van dit gegeven blootleggen. 
 
Van 26 mei tot 2 juni starten we met een repetitieweek bij Theater Artemis en Festival Cement in Den Bosch. We zijn op zoek naar mensen die gedurende deze week 1 of 2 dagdelen met ons mee willen repeteren. Acteerervaring is hiervoor geen vereiste. Het is vooral belangrijk dat je samen met een groep mensen, onder begeleiding, een artistiek onderzoek aan wilt gaan.
Tijdens de bijeenkomsten brengen we materialen, kostuums en lichamen samen en zoeken we naar een eerste vorm voor het werk. Deze werkdagen zijn meteen een kennismaking voor eventuele samenwerkingen in de toekomst.
 
Lotte’s werk begeeft zich op het grensvlak tussen beeldende kunst en theater. In 2019 maakte ze op Over ’t IJ-festival Mensen Dragen Dingen. Human People is een voortzetting van dit werk.
 

Praktisch: 

 
Dinsdag 30 mei 11u – 15u benedenzaal Theater Artemis (Preedikherenpoort 50, Den Bosch)
 
Vrijdag 2 juni 10u – 16u benedenzaal Pand 18 (Sint Josephstraat 18, Den Bosch) 
 
We vergoeden reiskosten en voorzien lunch. 
 
Laat het ook weten als je interesse hebt om mee te werken maar deze tijden niet uitkomen, dan kunnen we zien of er nog andere mogelijkheden zijn. 
 
 
Groetjes,
 
Lotte Boonstra 
Rob Smorenberg 
Ingrid de Rond