Festival Cement in Isolement

Festival Cement in Isolement

Festival Cement 2020, dat was 110 uitvoeringen van 24 verschillende producties, waarvan er zes bij ons in première zouden gaan. Die gaan allemaal niet door.

Het zou jammer zijn als dat de laatste woorden waren die er over Festival Cement gezegd werden in 2020. Daarom blijven we niet bij de pakken neer zitten. Na een korte rouwperiode hebben we de knop omgezet en de creativiteit van ons team en onze makers aangeboord.

De afgelopen dagen hebben we samen met steeds groter enthousiasme gezocht naar manieren waarop we de makers een digitaal podium kunnen verschaffen. We zijn als festival een belangrijke springplank voor al dat jonge talent, en we willen hen graag toch aan jullie voorstellen. Juist nu.

De komende negen dagen zal Cement daarom online plaatsvinden. Elke dag brengen we een selectie werken naar buiten van makers die op het festival zouden staan en nu speciaal voor Cement in Isolement nieuw werk maakten. Wat kun je verwachten? Kijkkaders, fysieke oefeningen voor thuis, een VR-ervaring, films, gedichten, workshops voor kinderen en volwassenen, instructies, brieven, een DJ-set voor je eigen Cementfeest thuis en nog veel meer.

Houd onze kanalen dus goed in de gaten. Iedere dag verschijnt er nieuw werk online en een aantal keer zal er een live event plaatsvinden waar je aan kunt deelnemen.

Tot vanavond om 19:30u op Facebook bij de digitale opening van Festival Cement in Isolement!

Festival Cement in Isolement wordt gemaakt door: