Broedplaatspresentatie Maria Sartzetaki

Broedplaatspresentatie Maria Sartzetaki

Nieuwe Broedplaatspresentatie op donderdag 12 december

Op donderdag 12 december om 16:00 openen de deuren van Pand 18 voor een nieuwe Broedplaatspresentatie. Choreograaf Maria Sartzetaki presentaart haar werk Lighthouse.

Maria Sartzetaki - Lighthouse

In de Broedplaats van Pand 18 doet Maria onderzoek naar het lichaam als verzameling van dromen, een imaginair Utopia. Op fragmentarisch niveau zien we de tweedelingen en tegenovergestelden passeren; de vrije en onvrije ik; de binnen- en buitenwereld, droom en werkelijkheid. De vuurtoren is een kosmos op zichzelf, geïsoleerd, te midden van een zee gedachten, en tegelijkertijd constant in connectie met zijn omgeving. Dans is door Wies Berkhout.

Broedplaats
Broedplaats ’s-Hertogenbosch is onderdeel van PLAN Talentontwikkeling Brabant en wordt geïnitieerd door Festival Cement, Theaterfestival Boulevard en Theater Artemis. Zij bieden jonge makers ruimte om te repeteren, onderzoeken of brainstormen aan hun voorstellingen in Pand 18 en Theater Artemis. Tijdens de Broedplaats-bijeenkomsten openen uiteenlopende theater en dansmakers op verschillende momenten hun maakproces, en vragen jullie, het publiek, om hun reactie.
 
Namens Festival Cement, Theaterfestival Boulevard en Theater Artemis heten we je van harte welkom!

Aanmelden kan door te mailen naar teddy@festivalboulevard.nl

Lees meer over de Broedplaats