Broedplaats met Annica Muller

Broedplaats met Annica Muller

Vanaf 28 september t/m 23 oktober werkt Annica Muller in de Broedplaats ’s-Hertogenbosch. Wegens de coronamaatregelen helaas niet fysiek bij ons in Pand18, maar in Amsterdam. De presentaties vinden plaats op vrijdag 23 oktober tussen 12.00 en 17.00 uur in Theater Vrijburcht.

In de Broedplaats komt Annica onderzoek doen in het kader van een gepland drieluik van performatieve installaties: Peep Performance, Meet & Be en Nova Nurture. Elke installatie wordt een ervaring, die in dienst staat van zelfrealisatie - geïnspireerd op de tantra- en yogafilosofie.

De afgelopen weken werkte Annica aan het derde deel: Nova Nurture: een geleide meditatie die samenvalt met een sounddesign en de ruimte. Nova Nurture is een beleving; een warme stem neemt je geleidelijk mee in een vertelling; een innerlijke reis, die leidt naar je ware Zelf. De essentie van bewustzijn in de puurste vorm: Zelf.

Voor Nova Nurture werkt Annica samen met Leila Wetten (schrijver, performer en yogi), die de geleide meditatie schrijft, en Marijn Brussaard (theatermaker, performer en sounddesigner), die het geluidsontwerp voor zijn rekening zal nemen.

Over Annica
Annica Muller (1991) is theatermaker en actrice, ze laat zich inspireren door alles wat ze tegenkomt; van hoge kunst tot glimmende kitsch. Ze idealiseert popcultuur, romantiseert spiritualiteit en verwerpt dogma’s. In haar werk zoekt ze veelal naar zingeving en verlossing; in deze zoektocht wordt de grens tussen fictie en realiteit op de proef gesteld.

Meld je aan voor de presentatie op vrijdag 23 oktober om 12.00 uur / 13.00 uur / 14.00 uur / 15.00 uur of 16.00 uur door te mailen naar: annicamuller@live.nl o.v.v. Reservering Nova Nurture (met een vermelding van je voorkeurstijd).
Per blok is er ruimte voor drie gasten, dus wees er snel bij. De toegang is gratis.

Broedplaats

Broedplaats ‘s-Hertogenbosch is onderdeel van PLAN Talentontwikkeling Brabant en wordt geïnitieerd door Festival Cement, Theaterfestival Boulevard en Theater Artemis. Zij bieden jonge makers ruimte om te repeteren, onderzoeken of brainstormen aan hun voorstellingen in Pand 18 en Theater Artemis. Tijdens de Broedplaats-bijeenkomsten openen uiteenlopende theater- en dansmakers op verschillende momenten hun maakproces, en vragen het publiek om hun reactie.

Lees meer over de Broedplaats