Afzender Cement - august 2022

Afzender Cement - august 2022

From 4 to 14 August, we will be collaborating with Theaterfestival Boulevard to present some of the original selection makers for Festival Cement 2022. The English Spoken or Language No Problem progam that can be seen during Boulevard is listed below.  

Ticketsale via Boulevard. Check for more info

English Spoken / Language No Problem program Afzender Cement

Courtney May Robertson
Dans / Afzender Cement @ Boulevard / English Spoken (ES) / Gebruik stroboscoop
12-08 t/m 14-08

Courtney May Robertson

THE WOMAN DESTROYED

THE WOMAN DESTROYED is een solovoorstelling waarin Courtney May Robertson ingaat op de complexiteit van onderwerping en verzet. In een poging om een gevoel van onzekerheid te ensceneren, wordt het publiek uitgenodigd om de gebeurtenissen gelijktijdig met Courtney te ervaren, terwijl ze in real time reageert op de eisen van een digitaal systeem. Geluidsprogrammering en computationele linguïstiek bepalen een deel van de live performance, waardoor het resultaat elke keer dat het wordt gepresenteerd uniek is.
Sonja van Ojen & Hendrik Kegels
Theater / Afzender Cement @ Boulevard / Alle leeftijden / Cement Coproductie / Language No Problem (LNP)
09-08 t/m 14-08

Sonja van Ojen & Hendrik Kegels

Om de hoek woont een struik

In Om de hoek woont een struik brengen theatermakers Sonja van Ojen en Hendrik Kegels een zelfgebouwde miniatuurwereld tot leven. Tijdens deze woordeloze beeldende voorstelling zit het publiek rondom een reusachtige papieren maquette van een slapende stad. 
Om de hoek woont een struik is een betoverende en fantasievolle voorstelling waar we niet kijken naar de mensen maar naar alle andere inwoners van de stad. Zo spelen de Esdoorn, de Lantaarnpalen en de Kiosk op het plein de hoofdrol. De wereld, zo blijkt heeft de mens niet nodig om een feestje te vieren.