Vacature medewerker marketing

Vacature medewerker marketing

Festival Cement, podium, ontwikkel- en ontmoetingsplek voor makers op het gebied van theater, dans & performance, zoekt een
medewerker marketing (aantal dagen in overleg)
(startdatum tussen 1 juli – 1 september)

Festival Cement
Festival Cement is een podium, ontwikkelplek en ontmoetingsplek voor makers op het gebied van theater, dans, circus en performance in ’s-Hertogenbosch: www.festivalcement.nl. Festival Cement vindt jaarlijks plaats in maart in ‘s-Hertogenbosch. Het hele jaar door organiseert Festival Cement activiteiten waarbij talentontwikkeling centraal staat.

Wij zoeken:
Een creatieve aanpakker met een goed gevoel voor taal, beeld en (online) content. Je hebt zin om voor een theaterfestival aan het werk te gaan. Je duikt, aangestuurd door en samen met ons hoofd publiek, in het brede takenpakket dat hoort bij de marketing en communicatie van ons festival.
Je neemt graag initiatief, loopt over van de ideeën en bent flexibel. Je hebt plezier in het gebruik van social media en maakt graag plannen en content om (nieuwe) doelgroepen bij het festival te betrekken.
Het is een pré als je zelf ook graag theater en festivals bezoekt, want dan kan jij je het beste inleven in wat een mogelijke bezoeker van ons festival het meeste aanspreekt.

Wat ga je doen?
Je denkt en werkt mee aan de festivalcampagne. Je vertaalt deze naar middelen, die je deels zelf maakt of laat maken (denk aan voorstellingsteksten, beeld- en videowerk, drukwerk). Je bedenkt en voert publiekscampagnes uit, beheert de website en database. Je bedenkt content en vult de social media kanalen. Je begeleidt de makers die onderdeel uitmaken van het programma van Festival Cement qua pr en communicatie en ondersteunt ze bij hun communicatievraagstukken.
Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid, maar er staat altijd een heel team klaar om je te helpen of te begeleiden waar dat nodig is.
Je werkdagen zijn in overleg.
Tijdens het festival (17 t/m 25 maart 2023) vragen we je volledige aanwezigheid.

Kernwaarden
Talentontwikkeling is ons vak. Bij Festival Cement is er ruimte voor makers om zich te ontwikkelen, die ruimte is er ook voor iedereen die zich achter de schermen begeeft.
(Sociale) veiligheid op de werkvloer, transparantie en een open en flexibele houding vinden wij heel belangrijk.

Wij bieden: 
- Een uitdagende, afwisselende functie met ruimte voor creativiteit en eigen initiatief 
- Een keigezellig team 
- Aandacht en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling 
- 1 tot 3 dagen per week (in overleg; afhankelijk van beschikbaarheid, ervaring, ect.)
- Salarisbepaling vindt plaats op basis van de cao Toneel & Dans, schaal V (Medewerker marketing en communicatie)

Kom jij ons team versterken?
Voel jij je aangesproken door bovenstaande? Dan horen wij graag van je. 
Mail ons een korte (geschreven, gesproken, gefilmde) motivatie waarin je vertelt waarom je graag bij Festival Cement zou willen werken en wat je aanspreekt aan de functie.
In plaats van je werkverleden in een Curriculum Vitae, horen wij liever over welke competenties je al beschikt, welke vaardigheden je in de toekomst graag nog wilt ontwikkelen en wat je daarvoor nodig hebt.

Stuur je mail uiterlijk 24 juni naar Festival Cement, sollicitatie@festivalcement.nl. Het vermelden van je naam en/of leeftijd is niet verplicht.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Eugenie Verschuren (hoofd publiek) via eugenie@festivalcement.nl.