Festival Cement gaat op reis

Na het vervallen van het festival in maart, kondigden we aan dat Festival Cement samen met de makers op reis zou gaan deze zomer.

Langzaam worden de contouren duidelijk: onder de noemer Expeditie Cement brengen we deze zomer op uitnodiging van en in samenwerking met enkele van onze zeer gastvrije Brabantse collega's, onze selectie makers alsnog naar je toe! 

Lees meer via festivalcement.nl/expeditiecement

KAARTVERKOOP

Online tickets kopen kan via onze website, door te klikken op een programmaonderdeel of via de winkelwagen. Onze fysieke kassa is gedurende het festival bereikbaar tussen 14:00 uur en 21:30 uur en bevindt zich in het WerkWarenHuis in ’s-Hertogenbosch. Betalen aan de kassa kan alleen met pin.

Let op: De kaartverkoop bij onze fysieke kassa stopt een half uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf een kwartier voor aanvang zijn resterende kaarten verkrijgbaar op de locatie waar de voorstelling speelt.

PRIJZEN EN KORTINGEN

Een ticket voor een voorstelling kost €15,- (uitzonderingen voor lager tarief voorbehouden). Wij bieden €3,50 korting aan iedereen met een CJP-pas en een studentenkaart. Deze kortingstickets bestel je gewoon online, bij kaartcontrole aan de deur kan gevraagd worden om CJP-pas of studentenkaart te tonen. Supporters van de Verkadefabriek krijgen aan de kassa (op vertoon van hun pas) of online (via een kortingscode) €2,- korting op het programma in de Verkadefabriek. De kortingscode kan opgevraagd worden bij de Verkadefabriek. Houders van een Verkadefabriek Jaarkaart of Verkadefabriek Theaterpas mogen namens Cement en Verkadefabriek gratis naar de voorstellingen in de Verkadefabriek op vertoon van hun pas. 

Wij bieden twee kortingsmogelijkheden: De Festival Cement Pas en de Strippenkaart.
Wil je een ticket betalen voor iemand die dit zelf niet kan? Dat kan met De Toegift

PERS

Voor persvragen kunt u contact opnemen met Eugenie Verschuren: eugenie@festivalcement.nl of 073 - 612 57 08.

LOCATIE EN TIJDEN

FESTIVALHART

Normaliter is het WerkWarenHuis dé plek om te zijn, als kloppend hart van het festival. Vanwege de huidige corona maatregelen kunnen we zo'n festivalhart dit jaar niet bieden. Op alle locaties waar voorstellingen spelen, zorgen we toch voor een echte festivalbeleving. En we hebben voor elke bezoeker een Tas Vol Cement, boordevol festivalbeleving voor onderweg, op locatie en voor thuis!

TRAMKADE

Daar waar meer dan 100 jaar lang een meel- en diervoederfabriek in bedrijf was, ontstaat nu de nieuwe culturele hotspot Tramkade in de Spoorzone van ‘s-Hertogenbosch. Op het terrein staan drie hoofdgebouwen met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden: de Kaaihallen, de Mengfabriek en het WerkWarenHuis. Het WerkWarenHuis op Tramkade biedt ruimte aan experiment en vernieuwing en ontwikkelt zich zonder vastomlijnd eindplan tot een plek waar de stad trots op is.

WERKWARENHUIS

Tramkade 22-24
5211VB 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN KASSA

Dagelijks: 14:00 - 21:30 uur

INFOBALIE

De infobalie vind je tijdens het festival in het WerkWarenHuis. Hier kun je terecht voor vragen over het festivalprogramma, tips, informatie, programmawijzigingen, routebeschrijvingen en fietsverhuur. Het huren van een fiets kost €5,00. De informatiebalie is geopend vanaf 14:00 uur en sluit dagelijks een half uur na aanvang van de laatste voorstelling. 

INFOLIJN FESTIVAL CEMENT

KassavragenBuiten het festival zijn we voor kassavragen best bereikbaar per mail: kassa@festivalcement.nl
Gedurende het festival zijn we voor kassavragen telefonisch bereikbaar tussen 14:00 en 21:30 uur via 073 - 303 67 05.

Voor overige vragen bel je Festival Cement via 073 - 612 57 08. Gedurende het festival zijn we dagelijks bereikbaar tussen 12:00 en 21:00 uur.

Plattegrond