KAARTVERKOOP

Online tickets kopen kan vanaf half februari via onze website, door te klikken op een programmaonderdeel of via de winkelwagen. Onze fysieke kassa is gedurende het festival bereikbaar tussen 15.00 uur en 21.30 uur en bevindt zich in het WerkWarenHuis in ’s-Hertogenbosch. Betalen aan de kassa kan alleen met pin.

Let op: De kaartverkoop bij onze fysieke kassa stopt een half uur voor aanvang van de voorstelling. Vanaf een kwartier voor aanvang zijn resterende kaarten verkrijgbaar op de locatie waar de voorstelling speelt.

PRIJZEN EN KORTINGEN

Een ticket voor een voorstelling kost € 15,- (uitzonderingen voor lager tarief voorbehouden). Wij bieden €3,50 korting aan eenieder iedereen met een CJP-pas en een studentenkaart. Deze kortingstickets bestel je gewoon online, bij kaartcontrole aan de deur kan gevraagd worden om CJP-pas of studentenkaart te tonen. Supporters van de Verkadefabriek krijgen op vertoon van hun pas € 2,- kortings aan de kassa, houders van een Verkadefabriek Jaarkaart of Verkadefabriek Theaterpas mogen namens Cement en Verkadefabriek gratis naar de voorstellingen op vertoon van hun pas. 

Wij verkopen twee speciale Cement-kortingspassen: De Festival Cement Pas en Dagpas Festival Cement
Ook kun je bij ons en onze makers aanschuiven met een Bordje Cement
Wil je een ticket betalen voor iemand die dit zelf niet kan? Dat kan met De Toegift

PERS

Voor persvragen kunt u contact opnemen met Eugenie Verschuren: eugenie@festivalcement.nl of 073-6125708.
Kijk hier voor de perskit van Festival Cement 2019.

LOCATIE EN TIJDEN

FESTIVALHART

Ons festivalhart is verhuisd! Dit jaar is tijdens Festival Cement het WerkWarenHuis dé plek om te zijn! Als kloppend hart van het festival is deze bijzondere locatie achter de Verkadefabriek de thuisbasis voor makers, spelers en publiek. Een plek om elkaar te ontmoeten en samen te eten en te drinken. 

TRAMKADE

Daar waar meer dan 100 jaar lang een meel- en diervoederfabriek in bedrijf was, ontstaat nu de nieuwe culturele hotspot Tramkade in de Spoorzone van ‘s-Hertogenbosch. Het WerkWarenHuis op Tramkade biedt ruimte aan experiment en vernieuwing en ontwikkelt zich zonder vastomlijnd eindplan tot een plek waar de stad trots op is. Op het terrein van de Tramkade staan drie hoofdgebouwen met ieder een eigen sfeer en mogelijkheden: de Kaaihallen, de Mengfabriek en het WerkWarenHuis.

WERKWARENHUIS

Tramkade 22-24
5211VB 's-Hertogenbosch

OPENINGSTIJDEN FESTIVALHART

Vrijdagen en zaterdagen: 16.30 - 01.30 uur
Zondag t/m donderdag: 16:30 - 00:30 uur

INFOBALIE

De infobalie vind je tijdens het festival in het WerkWarenHuis. Hier kun je terecht voor vragen over het festivalprogramma, tips, informatie, programmawijzigingen, routebeschrijvingen en fietsverhuur. Het huren van een fiets kost €5,00. De informatiebalie is geopend vanaf 16.30 uur en sluit dagelijks een half uur na aanvang van de laatste voorstelling. 

INFOLIJN FESTIVAL CEMENT

KassavragenBuiten het festival zijn we voor kassavragen best bereikbaar per mail: kassa@festivalcement.nl
Gedurende het festival zijn we voor kassavragen telefonisch bereikbaar tussen 15.00u t/m 21.30 uur via 073 - 303 67 05.

Voor overige vragen bel je Festival Cement via 073-612 57 08. Gedurende het festival zijn we dagelijks bereikbaar tussen 12.00 en 21.00 uur.

Plattegrond