Festival Cement gaat op reis

Na het vervallen van het festival in maart, kondigden we aan dat Festival Cement samen met de makers op reis zou gaan deze zomer.

Langzaam worden de contouren duidelijk: onder de noemer Expeditie Cement brengen we deze zomer op uitnodiging van en in samenwerking met enkele van onze zeer gastvrije Brabantse collega's, onze selectie makers alsnog naar je toe! 

Lees meer via festivalcement.nl/expeditiecement

 

KAARTVERKOOP

De ticketverkoop gaat via de hieronder genoemde partners waar de voorstelling speelt.
Check voor de precieze speellocatie, beschikbaarheid tickets, parkeermogelijkheden en algemene voorwaarden de websites van deze partners.

Voor algemene vragen over Expeditie Cement zijn wij best bereikbaar per mail: info@festivalcement.nl.

PRIJZEN

Een ticket voor een voorstelling kost € 15,00, een ticket voor een kortere voorstelling koste € 7,50. De installatie van Tamar Blom kost € 4,00.
Mensen met een VorstVrij pas (De Nieuwe Vorst) of een Theaterpas (Verkadefabriek) krijgen korting op de reguliere prijs van € 15,00. Check daarvoor de prijzen op de betreffende websites.

 

Theaterfestival Boulevard
www.festivalboulevard.nl
Kassa: 06-293 125 79
Locatie festivalhart & kassa: Zuiderpark, 's-Hertogenbosch

Tickets: Aan de kassa op het festivalhart en online
 

Verkadefabriek
www.verkadefabriek.nl
Kassa: 073-681 81 60
Adres: Boschdijkstraat 45, 5211 VD ’s-Hertogenbosch

Tickets: Aan de kassa (pin only) en online

MU Hybrid Art House
www.mu.nl/nl
Kassa: 040-296 16 63
Adres: Torenallee 40-06, 5617 BD Eindhoven

Tickets: Aan de kassa en online


Theater De Nieuwe Vorst
www.denieuwevorst.nl
Kassa: 013-532 85 20
Adres: Willem II-straat 49, 5038 BD Tilburg

Tickets: Aan de kassa en online

PERS

Voor persvragen kunt u contact opnemen met Eugenie Verschuren: eugenie@festivalcement.nl 0610324041 of 073 - 612 57 08.
Persberichten en beelden die horen bij Expeditie Cement 2021 vindt u hier.

LOCATIE EN TIJDEN

EXPEDITIE CEMENT VERZAMELPLAATS

Bij in- en uitloop van onze voorstellingen op de verschillende locaties vind je onze Expeditie Cement Verzamelplaats. Daar krijg je de enige echte Festival Cement tas, ons gloednieuwe magazine MAAK boordevol achtergrondinformatie en maak je het enige echte Expeditie Cement vakantiekiekje. 
Ook koop je er prachtige voorstellingen voor thuis (of om cadeau te geven aan een ander). 
Zien we je daar?

MAAK

MAAK is het splinternieuwe magazine van Festival Cement. Het is een feestelijk festival op papier; een bundeling van achtergrondverhalen, interviews, maakprocessen, brieven en beelden. Je vindt het magazine in ons Festivalhart op wielen, rondom onze voorstellingen. Heb je het gemist? Vraag dan het magazine aan via info@festivalcement.nl (magazine is gratis, je betaalt wel verzendkosten).

IMPACT

Binnen het traject Impact&Makerschap onderzoekt Festival Cement samen met makers én publiek wat de impact van het werk van jonge makers op de toeschouwer kan zijn. 
In het kader hiervan vragen we je het volgende:
Festival Cement zoekt naar woorden. 
Kun jij jouw theaterervaring in woorden vertalen? Welk woord geeft het beste uiting aan jouw gevoel wanneer je naar iets kijkt? Bestaat er een woord dat beschrijft wat de voorstelling bij jou teweeg brengt? Wat laat een performance bij je achter?  Gezamenlijk zoeken we naar een nieuwe taal. Met jouw hulp stellen we een nieuw woordenboek samen. Welk bestaand, zelfbedacht of ondergestoft woord mag volgens jou niet ontbreken als we over theater praten? 
Deel je idee via de bordjes die je vindt bij ons Festivalhart op wielen, of vul het in via de website: /www.festivalcement.nl/impact/
Het impact traject wordt mede mogelijk gemaakt door: BankGiro Loterij Fonds, 2P-regeling Fonds Podiumkunsten en Fontys master kunsteducatie.

Plattegrond